Wie zijn wij?

LME is een persoonlijke, compacte en gepassioneerde organisatie. Met mensgerichte zorgverleners die van een uitdaging houden. Ze weten persoonlijk contact te maken binnen professionele kaders. Het zijn vakmensen die zich aan afspraken houden en geen valse verwachtingen wekken. Die samen met jouw op maat een plan maken en je bijstaan om je doelen te verwezenlijken.

Lincy de Brouwer

Oprichtster en begeleider van LME Begeleiding is vooruitstrevend. Opgeleid als sociaal pedagogisch werker is ze gecertificeerd provocatief coach en rehabilitatie specialist. Ze heeft in beschermd wonen GGZ gewerkt en weet problemen creatief te benaderen en op te lossen.

Graag wil ik dat mensen gelukkig, zelfstandig wonen en ze steeds minder last hebben van beperkingen! Dat ik daar een bijdrage aan mag leveren vind ik bijzonder en waardevol!.

Mijn wens is altijd geweest dat ik voor een grotere groep mensen iets kan gaan betekenen. Via LME hoop ik dat dit me gaat lukken. Kennis is een waardevol goed. Het brengt je vooruit, verdrijft donkere wolken en meer en meer blijkt mogelijk.

Thea Pulles

Begeleider en coach van LME Begeleiding. Gestart in 1977 in het algemene ziekenhuis als verpleegkundige en vanaf 1982 gespecialiseerd in de psychiatrie en nog altijd werkzaam in de GGZ. Thea is scherpzinnig met een liefdevol hart op de tong. Ze is actief en weet je in haar enthousiasme vooruit te helpen. Ze kan je problemen vanuit een nieuwe invalshoek laten bekijken. Haar houding is warm en ze zoekt de samenwerking op voor het creëren van oplossingen en mogelijkheden. Ze heeft een  luisterend vermogen en kan zich haarfijn aansluiten op jouw verhaal. Een bewezen coach!

Marco Storchart

Marco Storchart is een zeer kundige hulpverlener. Hij heeft eerst 12 jaar bij de GGZ op een gesloten, diagnostische afdeling gewerkt. Sindsdien is hij al 15 jaar actief in de ambulante hulpverlening. Zijn specialiteiten zijn het ondersteunen van adolescenten en jongvolwassen in het bijzonder met autisme. Hij is kalm, doortastand en heeft humor. Hij helpt je in oplossingen te denken en daarnaar te handelen.  Wanneer er sprake is van rouw en verlies is hij erg steunend en zoekt met je naar het verwerken en oppakken van je leven. Een ervaren, kundige coach!

Hoe het begon?

In 2014 is LME gestart doordat de overheid besloot dat begeleiding aan huis geregeld moest worden door de gemeente. Er moest meer zicht komen op de leefsituatie van mensen en persoonlijker gewerkt gaan worden. Persoonlijker betekent voor LME kleiner. Elkaar kennen en gezien hebben. Op zijn minst elkaar eens de hand hebben geschud. Het begon destijds met een idee en het breidt zich nu langzaam uit tot een begrip in de omgeving. LME streeft constant naar het allerbeste. Voor cliënten zoveel mogelijk geluk en zelfstandigheid! Begeleiders altijd op zoek naar kennis en kwaliteit. Voor gemeentes: betaalbare zorg die resultaten geeft. Voor partners: elkaar aanvullen en helpen. LME is veelal op ontdekkingsreis en dat is genieten!

pion