Waar werken wij?

Regio hart van Brabant

LME is aanbesteed bij de regio Hart van Brabant, gemeente Waalwijk / Loon op Zand en WMO Coöperatie de Meijerij. Alle hebben als oogmerk het bieden van de beste, kwalitatieve zorg aan de inwoners van de betrokken gemeentes. LME mag ZIN zorg leveren aan de gemeente Heusden, Waalwijk, ‘s-Hertogenbosch, Loon op Zand, Goirle, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Dongen, Gilze en Rijen en Tilburg.
 

Op dit moment wordt de zorg vooral lokaal aangeboden in de gemeente Heusden, Waalwijk  en ‘s-Hertogenbosch.  Begeleiders komen ook uit deze omgeving. Dit heeft voordelen want hierdoor is de begeleiding veelal op de hoogte van alle ontwikkeling in de omgeving en kent de initiatieven van de buurt. Maar wij komen ook na de andere gemeente toe. Met name voor kortere trajecten waarin doelgerichte vraagstukken liggen zijn wij uitermate geschikt. Veranderingsprocessen in gang zetten en behouden behoort tot onze specialiteit.

 

Een eerlijke en oprechte organisatie in klein stukje Nederland

banner 3 waar werken wij

Van PGB naar ZIN

LME wil de gemeente een dienst bewijzen. Het is betrouwbaar, streeft naar vooruitgang en maakt zorg simpel, daar waar het complex is. Bij zorg in natura, ontvangt LME voor de begeleiding op basis van de indicatie een budget vanuit de gemeente en hoef je zelf geen administratie bij te houden. In de gemeentes waar LME nog geen ZIN kan aanbieden verloopt de zorg via een persoonsgebonden budget(PGB). Bij een PGB ontvang je een budget van de gemeente en wordt de begeleiding via een maandelijkse factuur van LME bij jou in rekening gebracht.